ТЕЛЕФОН: +359 876 800 252

TECAR - текар

Tecar апаратът генерира високочестотен ток и има силно изразено противовъзпалително действие. Той е подходящ за приложение при целулитни образувания, за изглаждане на бръчки, премахване на тъмни кръгове около очите, подпомага оздравяването на мускулните разкъсвания и т.н.

 

DEEP OSCILLATION - дълбока осцилация

Апаратът за дълбока осцилация генерира статични вибрации, чрез които в обработваната зона се усещат нежни трептения. Той спомага за разнасяне на разбитите целулитни образувания и отоци, има видим ефект за изглаждане на бръчки и заличаване на белези, отпуска мускулатурата след тренировка и има болкоуспокояващо и релаксиращо действие върху организма.

 

GYMNA - джимна

Апаратът джимна се използва за комбинирано електролечение. Той е стандартен физиотерапевтичен уред, който работи с ултразвук, интерферентен (обезболяващ) ток и електростимулация. Има противовъзпалително въздействие, стимулира мускулите, вкарва в дълбочина медицинските и козметични продукти и усилва многократно тяхното действие, спомага за разнасяне на отоци.

 

TRITON - екстензионна кушетка Тритон

Тритон е екстензионна работна кушетка, върху която дадена част от тялото на клиента е фиксирана, а върху проблемната зона се извършва екстензия (т.е. раздалечаване например на ставите). Уредът се ползва за пасивно разтягане като предварително се задават необходимите килограми, с които да се издърпват съответните сегменти.

 

INVERSION - инверсионна лежанка

Инверсионната лежанка дава възможност, клиентът да бъде обърнат надолу с главата, като е захванат само за глезените. По този начин се извършва пълна екстензия на тялото с помощта на гравитацията, чрез собственото тегло, без допълнителни усилия, което спомага за отпускане на гръбначния стълб и постуралната мускулатура. Уредът дава възможност за изпълнение на упражнения с главата надолу.

Само няколко минути на ден ще Ви помогнат за намаляване на напрежението в раменете, врата, гърба и мускулите. Инверсионнната лежанка спомага за намаляването на стреса и увеличаване на гъвкавостта.

 

BODY ANALYZER - анализ на тялото

Представлява система за цялостен анализ и диагностика. Съдържа 3 компонента:

  • за плантарен анализ (на ходилата);

  • за статичен и динамичен анализ на стойката и походката;

  • за анализ на гръбначния стълб.

Апаратът има вградени сензори за заснемане на всяко движение и компонентите му, както и за следене за отклонения от нормата. Това позволява на нашите специалисти да определят типа на проблема (дали е в мускулите, костите или в мастните натрупвания) и да анализират проблемната зона.

Защо V Gym?

Във V GYM Fitness & SPA ще се насладите на изключителен комфорт, висок клас оборудване и професионално отношение. За Вашата тренировка фитнес залата разполага с уреди на италианската марка Panatta, известна с отлично качество и модерен дизайн.

Заповядайте във V GYM Fitness & SPA, защото за нас всеки клиент е специален!

 

Къде се намираме?

Работно време

Понеделник
7:30 - 22:00ч.
Вторник
7:30 - 22:00ч.
Сряда
7:30 - 22:00ч.
Четвъртък
7:30 - 22:00ч.
Петък
7:30 - 22:00ч.
Събота
7:30 - 22:00ч.
Неделя
7:30 - 22:00ч.

Галерия

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.