ТЕЛЕФОН: +359 876 800 252

ФИТНЕС

Просторната фитнес зала на V GYM Fitness & SPA е оборудвана с луксозни уреди от последно поколение на италианската премиум марка Panatta. Те се отличават със своя съвременен и удобен дизайн, красота, изключително качество и майсторска изработка. Уредите Panatta гарантират безопасност и качествено изпълнение на упражненията, удовлетворение и успешни резултати. Модерният интериор на залата, умело съчетан с уредите, създава изискана атмосфера, в която да се отдадете на пълноценна тренировка.

Фитнесът разполага с кардиосекция по дизайн на Pininfarina и революционни, патентовани в САЩ, хватове за упражнения за гръб MAG GRIP.

 

 

 

 

ICAROS

ICAROS е фитнес оборудване от ново поколение, носител на редица награди, сред които ISPO BRANDNEW OVERALL WINNER 2016/2017. Уредът съчетава физическата тренировка със завладяващия свят на виртуалната реалност, предоставяйки Ви възможността да полетите в облаците или се гмурнете в дълбините на океана. ICAROS стимулира ума и тялото, развива физиката и способностите на организма за координация и баланс и превръща тренировката в истинско приключение.

ТРЕНЬОРИ

Клиентите на фитнеса могат да тренират с треньор или самостоятелно. В нашия екип треньорите са доказани професионалисти, които при нужда ще Ви консултират и ще са на разположение по време на тренировката. Всеки от тях може да направи специално за Вас персонална фитнес програма и хранителен режим, съобразени с Вашите нужди и цели.

ПРОТЕИНОВ БАР

Протеиновият бар във V GYM Fitness & SPA предлага доказани с времето предтренировъчни комплекси за изгаряне на мазнините, качествени хранителни добавки за подобряване на силата, издръжливостта и концентрацията по време на тренировка и продукти за възстановяване.

 

Защо V Gym?

Във V GYM Fitness & SPA ще се насладите на изключителен комфорт, висок клас оборудване и професионално отношение. За Вашата тренировка фитнес залата разполага с уреди на италианската марка Panatta, известна с отлично качество и модерен дизайн.

Заповядайте във V GYM Fitness & SPA, защото за нас всеки клиент е специален!

 

Къде се намираме?

Работно време

Понеделник
7:30 - 22:00ч.
Вторник
7:30 - 22:00ч.
Сряда
7:30 - 22:00ч.
Четвъртък
7:30 - 22:00ч.
Петък
7:30 - 22:00ч.
Събота
7:30 - 22:00ч.
Неделя
7:30 - 22:00ч.

Галерия

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.