ТЕЛЕФОН: +359 876 800 252

Масажи

В СПА зоната ще се потопите в оазис на спокойствие, благодарение на приятната обстановка, нежните аромати и релаксиращата музика. Нашият екип ще се погрижи за Вас, в зависимост от нуждите и желанията ви, да се отпуснете и да забравите за натовареното ежедневие, да поддържате отлична форма, да се възстановите след тренировка или да се заредите с енергия.

Във V GYM Fitness & SPA можете да се насладите на различни ритуали, терапии и процедури. Те се извършват с висококачествена козметика на германската марка Babor, на италианската Comfort Zone, на френския лидер в производството на СПА продукти Cinq Mondes и на световния лидер в ароматерапията Pranarom.

  • Лечебен масаж Open or Close

    Представлява индивидуално подбран комплекс от масажни техники, чрез които успешно се преодоляват различни проблеми на опорно-двигателния апарат. Прилага се при болки, дискомфорт, мускулни или ставни проблеми в дадена зона от тялото. Подходящ е при остри или хронични състояния, от което зависи и неговата сила и дълбочина на изпълнение на техниките.

    Нашите кинезитерапевти ще се погрижат да релаксират или тонизират определени мускули и мускулни групи в зависимост от нуждите на Вашето тяло.

  • Фитнес масаж Open or Close

    Масаж, предимно насочен към по-активните и спортуващи клиенти. Той може да бъде подготвителен или възстановителен. При фитнес масажа се използват интензивни дълбоки масажни техники и стречинг. Обикновено се прилага на зоната от тялото, която е била или следва да бъде натоварена. След физическа активност и спорт има за цел да успокои и възстанови мускулатурата. След процедурата тялото е заредено и готово за следващото предизвикателство.

  • Рефлекторен масаж Open or Close

    Това е алтернативен метод за релаксиране на тялото. Извършва се рефлексотерапия в областта на ходилата и дланите, като се обработват съответните точки от китайската медицина, с цел въздействие върху съответните органи и системи за постигане на нужното облекчение. Масажът е дълбок, понякога болезнен в проблемните точки. Обикновено не се използва масло или то е в малки количества в началото на масажа.

  • Дълбокотъканен масаж Open or Close

    Този масаж е дълбок и силов. Прилагат се специфични бавни движения. Има за цел да въздейства в дълбочина, като отпуска претренираните твърди мускули, подобрява кръвоснабдяването и еластичността им. Обикновено се прилага при по-масивна мускулатура, при обща скованост и високи нива на стрес.

  • Масаж на глава Open or Close

    Обработва се окосмената част на главата. Движенията основно са енергични, включват обработване на скалпа, важни точки и центрове, стимулиране на космените фоликули. Помага при напрежение, стрес и главоболие.

  • Лечебно-възстановителна процедура Open or Close

    В зависимост от индивидуалните нужди нашите кинезитерапевти ще изготвят специфична терапевтична процедура за Вас. Тя включва комбинация от различни мануални техники, кинезиотейп-ленти, физиотерапевтични апарати и функционални упражнения. Целта на процедурата е максимално възстановяване на различни остри или хронични състояния, в следствие на травми, възпаления, претоварвания или по-тежки контузии (разкъсвания, следоперативни състояния и др.) Според степента на проблема ще Ви бъде препоръчана продължителност на терапията и брой на посещенията.

  • Антистрес масаж Open or Close

    Това е релаксиращ масаж, който има за цел освобождаване от натрупания стрес. Прилагат се бавни, релаксиращи и отпускащи цялото тяло движения. Може да бъде повърхностен или по-дълбок, в зависимост от предпочитанието на клиента.

  • Масаж с вендузи Open or Close

    Вакуумната терапия е алтернативен метод на лечение от древността, който успешно се прилага и до днес. Този масаж може да бъде използван, както за лечение и профилактика на различни състояния, така и в естетиката при борбата с целулита. Използва се силата на вакуума за повишаване на кръвотока и лимфотока в обработваната зона, което оказва рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи. Подобрява еластичността и кръвоснабдяването на кожата - изглажда я и я прави по-мека.

Защо V Gym?

Във V GYM Fitness & SPA ще се насладите на изключителен комфорт, висок клас оборудване и професионално отношение. За Вашата тренировка фитнес залата разполага с уреди на италианската марка Panatta, известна с отлично качество и модерен дизайн.

Заповядайте във V GYM Fitness & SPA, защото за нас всеки клиент е специален!

 

Къде се намираме?

Работно време

Понеделник
7:30 - 22:00ч.
Вторник
7:30 - 22:00ч.
Сряда
7:30 - 22:00ч.
Четвъртък
7:30 - 22:00ч.
Петък
7:30 - 22:00ч.
Събота
7:30 - 22:00ч.
Неделя
7:30 - 22:00ч.

Галерия

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.